Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 085 130 44 46
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Houtenkruis.nl

Reacties

Wij werken samen met KiyOh.nl, zodat een beoordeling snel en makkelijk ingevuld kan worden. 


Beoordeling invullen via Kiyoh

 

 

Lees hier alle reacties...

 

Oude gastenboek berichten:
Een houten kruis, dat was de wens van onze moeder. Dit hebben we gevonden bij de familie.Waltheer. Een prettig contact, goede adviezen en afspraken, prima service. We zijn heel tevreden met dit mooie grafmonument. Ans en Marie-Thérèse
Mijn oude tante wilde graag een eenvoudig houten kruis op haar graf. En dat heeft ze gekregen, maar wel een heel mooi houten kruis. De zaken inclusief vergunningen konden via houtenkruis.nl snel geregeld worden. Het contact was prettig. Mocht het ooit weer nodig zijn dan klop ik graag nog eens bij jullie aan.
Na bijna 2 jaar zoeken vonden we eindelijk een mooi en betaalbaar monument voor het graf van mijn man, onze (schoon)vader en opa. We zijn er erg blij mee, het graf is nu eindelijk af! Dank voor het meedenken en maken, we hebben de samenwerking als erg prettig ervaren.
Graag wil ik Mol en Ery, ook namens mijn moeder en broer, bedanken voor het prachtige graf dat jullie gemaakt hebben voor mijn vader. Het is exact volgens de wensen van onze vader, echt ongelooflijk mooi.
De wens van onze ouders was een houten kruis. Na lang zoeken kwam ik per toeval uit op de site van Houtenkruis.nl. Na het eerste telefoontje had ik direct het gevoel dat het helemaal goed zou komen. Dit is ook zo uitgekomen. Het eindresultaat is een heel mooi houten kruis dat precies naar onze wensen is gemaakt.
Professionele dienstverlening: grote vakkundigheid gecombineerd met oprecht respect naar de rouwenden! Alle complimenten!
Mijn man wilde een eenvoudig graf, een houten kruis. Wat Mol en Ery voor hem hebben gemaakt zou hij zò mooi hebben gevonden. Het contact en de aandacht die wij van hen kregen tijdens de ontwerpfase en tijdens de productie en plaatsing, het was werkelijk hartverwarmend. Mol en Ery zijn zo zorgvuldig en bevlogen in hun werk. Een steun en troost in deze moeilijke eerste maanden. Heel veel dank.
Mijn vader had voor zijn overlijden aangegeven een houten kruis als grafmonument te willen. Wij hebben toen gekozen voor het bedrijf van de familie Waltheer. Dit was een hele goede keuze! Prima communicatie en een prachtig monument, mooi geplaatst. Alles volgens afspraak.
Na het overlijden van echtgenoot en onze vader was de wens van hem een houten kruis te laten plaatsen als grafmonument. Via internet zijn we op deze site terechtgekomen. Na het bekendmaken van onze wensen, is het resultaat een prachtig houten kruis met logo en toebehoren. Wij zijn zeer tevreden!

Namens,

John Wery en familie
Een mooi monument voor mijn beide ouders, mijn moeder kon nog meebeslissen over hoe het van haar man er uit zou zijn. Niet wetende dat zij snel weer bij hem zou zijn. Prachtig geregeld, twee keer een mooi wit kruis met gouden letters. Een mooi resultaat na een warm contact over hoe het eruit moet zien. Alle lof en een aanrader voor degene die hierover nadenkt.
Bedankt!
Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven