Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 085 130 44 46
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Houtenkruis.nl

Plaatsen van het monument

Het plaatsen van het monument kan de afronding zijn van het afscheid of het begin van het verwerkingsproces van uw verlies. Een belangrijk en emotioneel moment. U kunt er daarom voor kiezen om het houten kruis zelf te plaatsen, samen met ons te plaatsen of het geheel aan ons over te laten.

Plaatsing door Houtenkruis:

Voordat we het monument gaan plaatsen nemen we altijd eerst contact op met de begraafplaatsbeheerder om de datum en de tijd vast te leggen. We laten u altijd weten wanneer de plaatsing plaatsvindt. Dit is altijd 1 á 2 dagen van tevoren i.v.m. een plechtigheid die er gepland kan zijn. We leggen bloemstukken en ander decoratiemateriaal na de plaatsing zoveel mogelijk op de plaats terug waar we deze hebben aangetroffen. Achter het monument laten we altijd een potje Dubbel Gekookte lijnolie achter dat u naar wens voor onderhoud kunt gebruiken.

Plaatsing door Houtenkruis met u samen:

Wanneer u de fysieke kracht niet meer heeft, maar tot het laatst betrokken wilt zijn is dit zeker een mogelijkheid. Voordat we het monument gaan plaatsen, nemen we altijd eerst contact op met de begraafplaatsbeheerder om de datum en de tijd vast te leggen. Daarna nemen we contact met u op of dit u ook schikt om samen het monument te gaan plaatsen. Bij de plaatsing doet u wat u kunt of wilt doen of u kijkt wat wij doen. Zo kunnen we samen zorgen voor een mooi resultaat.

Plaatsing door uzelf:

Het zelf plaatsen van het monument kan u veel voldoening geven. Zeker wanneer dit in gezelschap van de naasten gebeurd. Het is goed te doen en niet moeilijk. Wanneer u gekozen heeft voor een grafmonument met omranding wordt er geen gebruik gemaakt van een beton funderingsrand wanneer u zelf gaat plaatsen, maar worden er daarvoor in de plaats 4 RVS funderingspijpen meegeleverd zodat het makkelijk door uzelf te plaatsen is. Wilt u toch graag de omranding op een beton funderingsrand dan kunt u kiezen voor het plaatsen met het plaatsingsteam van Houtenkruis.
U krijgt bij elk monument een duidelijke plaatsingshandleiding inclusief de materialen die nodig zijn. U dient wel zelf een afspraak te maken met de begraafplaatsbeheerder wanneer u terecht kunt voor plaatsing.

Wilt u graag bij de plaatsing aanwezig zijn, laat ons dit dan vooraf weten


Plaatsen van uw houten monument

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven