Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 085 130 44 46
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Houtenkruis.nl

Houten kruizen

Houten kruizen kom je wereldwijd tegen. De houten kruizen worden gebruikt om te gedenken en te herdenken. In Djakarta b.v. vind je heel veel witte houten kruizen op een begraafplaats. Voor sommigen vormen houten kruizen een Christelijk symbool. Voor anderen zijn houten kruizen gewoon een algemeen beschaafd symbool dat respect oproept. Houten kruizen als symbool voor de doden herdenking.

Houten kruizen zijn niet alleen een symbool voor herdenking van overledenen. Kijk op pinterest daar vind je voorbeelden van houten kruizen in overvloed. Houten kruizen als wandsierraad. Houten kruizen als halssieraad. Ook zie je er houten kruizen op Indiase handgemaakte houten stempels om stoffen mee te bedrukken.

Bij houtenkruis.nl vind je heel veel houten kruizen! Grote-, middelgrote- en kleine houten kruizen. Witte houten kruizen of houten kruizen voor je overleden huisdier. Bij ons vind je houten kruizen van F.S.C. gecertificeerd hardhout in diverse prijsklassen. Onze houten kruizen zijn makkelijk zelf te plaatsen, dat drukt de kosten.

Houten Kruizen

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven