Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 085 130 44 46
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Houtenkruis.nl

Grafsteen hout

Een grafsteen van hout is heel mooi. Een grafsteen kan gemaakt worden van duurzaam, zogenaamd F.S.C. hout. Wij maken een grafsteen van Azobe, Bilinga, Eiken, Mahoni, Merbau en Meranti hout. Een grafsteen van een dergelijke hout soort is milieu vriendelijk.

U kunt kiezen uit een grafsteen van hout in diverse maten. We maken de grafsteen van hout in groot, middel en klein formaat. Voorbeelden van onze grafsteen van hout zijn o.a het Kruis, de Mono, de Duplo, de Zuil, de Ypsilon of Lettermonument. Een lief voorbeeld van een klein model van een grafsteen van hout is ons Kleine Kruisje.

Onze grafsteen van hout kan aangevuld worden met extra's. We maken rond de grafsteen een omranding van de zelfde hout soort als het monument. We verfraaien een grafsteen van hout met gelaserde belettering. Op de Duplo onze grafsteen van hout met de dubbele zuil komen de namen op een glaslookplaat.  Deze grafsteen van hout is zeer transparant.

De plaatsing van een grafsteen van hout verzorgen wij graag voor u. Wilt u de grafsteen van hout samen met ons plaatsen kan dat ook. Bent u handig dan kunt u zelf de grafsteen van hout plaatsen, we leveren er een goede handleiding bij het monument. Een grafsteen van hout heeft geen of weinig onderhoud nodig. Een grafsteen van hout is veel goedkoper dan natuursteen of ander materiaal.

Grafsteen hout

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven