Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 085 130 44 46
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Houtenkruis.nl

Grafmonument

Heeft u vragen over een grafmonument? Bent u benieuwd wat er mogelijk is met een grafmonumenten? Vindt u het moeilijk een keuze te maken uit een grafmonument? Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek over een grafmonument? Bel ons of vul het contactformulier in en maak een afspraak en we ontvangen u thuis voor een gesprek over een garfmonument.

We maken u wegwijs bij uw keuze uit een grafmonument. U maakt uw wensen kenbaar over het grafmonument. In een persoonlijk gesprek leert u ons en onze kennis over het grafmonument kennen. We bespreken met u wat u wilt besteden aan het grafmonument. We leveren graag voor uw een grafmonument op een graf.

De ontwerptekening tekening van een grafmonument is gratis. Met de tekening van grafmonument kunt u een vergunning aanvragen om te plaatsen.
Het door ons geleverde grafmonument kunt u zelf plaatsen. Bij het grafmonument krijgt u een handleiding en alle materialen om zelf te plaatsen. We willen ook samen met u  het grafmonument plaatsen. Met een grafmonument heeft u tal van mogelijkheden.

Grafmonumenten hout

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven