Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 085 130 44 46
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Houtenkruis.nl

Reacties

Wij werken samen met KiyOh.nl, zodat een beoordeling snel en makkelijk ingevuld kan worden. 


Beoordeling invullen via Kiyoh

 

 

Lees hier alle reacties...

 

Oude gastenboek berichten:
Voor onze (schoon)moeder/oma zochten we een mooi houten monument gecombineerd met een glazen plaat. Bij Houtenkruis werden we hierin goed begeleid en kregen we advies op maat. Het contact verliep vlot en heel persoonlijk. We zijn erg blij met het resultaat.
Na het overlijden van mijn vader gezocht op internet en uiteindelijk terecht gekomen bij de site van houten kruis. Een site waar wij alle benodigde informatie konden vinden. Ook de vele telefonische contacten en adviezen hebben uiteindelijk geleid tot een zeer mooi monument wat volledig voldeed aan onze wensen. Ook de persoonlijke bezorging van het monument werd door de familie zeer op prijs gesteld. Nogmaals onze dank.
Houten Kruis heeft in juli 2012 een grafmonument geplaatst voor mijn man. In goed overleg en regelmatig contact is het een mooi monument geworden. Het persoonlijke contact met de heer en mevrouw Waltheer waarin goede adviezen werden gegeven heb ik zeer gewaardeerd.
Houten Kruis heeft vorig jaar een houten gedenkkruis gemaakt voor het graf van mijn vader in Lutjebroek. In het voortraject prima communicatie en flexibiliteit. Resultaat is mooi ( voldoet 100% aan verwachtingen) en de prijs kan concurreren met een stenen monument. Bovendien aardige en punctuele mensen.
Mol Waltheer-Gijsbers Hebben we gevonden via Internet. We zochten een Houten Kruis voor het Graf van onze Moeder. Mooie Website goed te overzien. Zeer vriendelijk ontvangen en luisterde naar onze wensen. Resultaat Een heel mooi Kruis Precies naar de wens van onze Moeder. Hiervoor onze Hartelijke dank.
Ik heb na lang zoeken bij Mol Waltheer-Gijsbers, www.houtenkruis.nl eindelijk het juiste adres gevonden om het houten kruis te maken voor op het graf van mijn vader. Alles wat ik in gedachten had was hier wel mogelijk en er werd ook met mij mee gedacht. Met veel geduld en vriendelijk contact van hun zijde is het een prachtig resultaat geworden.
Mol en Eri leveren een prachtig houten kruis; hun persoonlijke aanpak en zorgvuldigheid waardeer ik zeer. Mijn opdrachtgeefster is heel blij met het houten kruis op het graf van haar moeder. Berber de Haan, Tri Limes Uitvaartzorg en -begeleiding te Steenwijk/ Tuk.
Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven