Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 085 130 44 46
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Houtenkruis.nl

Reacties

Wij werken samen met KiyOh.nl, zodat een beoordeling snel en makkelijk ingevuld kan worden. 


Beoordeling invullen via Kiyoh

 

 

Lees hier alle reacties...

 

Oude gastenboek berichten:
Alweer zo'n twee jaar geleden kwam ik voor het eerst op de website houtenkruis.nl. Op zoek naar een mooi monument op het graf van mijn vader. Nu twee jaar later, inmiddels is ook mijn moeder overleden, staat het er, en wat zijn we er blij mee. De keuze voor model en houtsoort verder gemaakt tijdens een bezoek aan Ery en Mol waar we zeer hartelijk zijn ontvangen. Ook het plaatsen was 'een klein feestje' en een mooie afsluiting van een vervelende periode. Het ziet er prachtig uit!
Voor het graf van mijn tante heb ik in overleg met mevrouw Waltheer een heel mooi houten kruis door hen laten maken. Het contact was buitengewoon plezierig en ik ben zeer tevreden over de afhandeling.

Veel dank daarvoor.
Wij hebben een prettige ervaring met de fam. Waltheer. Vanaf het eerste contact tot het ophalen van het kruis was alles prima geregeld en als een persoonlijke benadering ervaren.
Wij zijn zeer tevreden.
Positieve begeleiding,persoonlijke aandacht,deskundig advies,correcte levering,héél mooi houten kruis...
Mijn dank aan Dhr. en Mevr.Waltheer.
Vanaf het begin tot het einde van het proces "we gaan een houten kruis plaatsen" was er een klik! Veel prettige telefonische en mail momenten om het geheel zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Resultaat: meer dan geslaagd!! Er is met veel passie gewerkt.
Wij hebben de samenwerking met de fam Waltheer als zeer prettig, persoonlijk en deskundig ervaren. Wij kregen goede adviezen met betrekking tot het ontwerp van het monument voor onze moeder en tips waar wij zelf niet aan gedacht zouden hebben. Het resultaat is prachtig geworden. Het staat in het Noorden van Friesland, maar voor de fam Waltheer geen enkel probleem om dit zelf vanuit het zuiden te komen plaatsen. Bedankt
Klantvriendelijk, meedenkend, zeer betrokken en een prachtig resultaat!!
Bedankt!
Het allereerste gesprek dat telefonisch verliep gaf al een prettig gevoel. De ontvangst door Mol & Ery in 's-Hertogenbosch was ondanks de verhuizing en de primitieve ruimte heel goed en alles werd heel duidelijk uitgelegd. Alle informatie was duidelijk en de afspraken worden perfect nagekomen.
Inmiddels is het grafmonument voor mijn moeder geplaatst en zijn we heel erg tevreden over het resultaat. Mol & Ery heel erg bedankt.
Ik was op zoek naar een mooi houten kruis als grafmonument voor mijn overleden vrouw. Bij www.houtenkruis.nl vond ik wat ik zocht. De persoonlijke aandacht die ik kreeg heb ik erg op prijs gesteld.
Hartelijk dank.
We zijn heel blij met het houten kruis voor onze moeder. We werden hierin heel goed begeleid door Ery & Mol,je voelt dat ze dit met hart en ziel doen. Groot was onze verbazing dat het kruis door hen werd geplaatst in Brugge, zonder meerkosten. Echt super!
Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven