Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. 085 130 44 46
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Houtenkruis.nl

Reacties

Wij werken samen met KiyOh.nl, zodat een beoordeling snel en makkelijk ingevuld kan worden. 


Beoordeling invullen via Kiyoh

 

 

Lees hier alle reacties...

 

Oude gastenboek berichten:
Bij het overlijden van mijn man wist ik meteen dat ik een houten kruis wilde als grafmonument. Ik was dan ook blij dat ik langs de website van "houten kruis" kennis mocht maken met mijnheer en mevrouw Waltheer-Gijsbers. Het was een warme kennismaking. Zij toonden heel veel begrip voor onze wensen en deden een geweldige inspanning om het kruis eigenhandig en op tijd te plaatsen, hier bij ons in België. Het resultaat is helemaal zoals ik het mij had voorgesteld. Ik ben hen enorm dankbaar. Ook onze kinderen zijn onder de indruk van hun vriendelijkheid luisterbereidheid .
Jullie ook bedankt voor de reactie op onze Website, via uitvaartbranche.nl. Wij willen jullie ook veel succes wensen met jullie mooie bedrijf. Wie weet kunnen we nog eens iets betekenen voor elkaar. Gr. Jacob en Joke
Het verdriet na het plotselinge overlijden van onze lieve en fantastische vrouw, (schoon)moeder en oma is enorm. Daarom is het belangrijk dat het afscheid en de herinneringen onuitwisbaar zijn. En bovenal dat het enige troost geeft om een mooi monument te hebben voor een geweldige vrouw. Het eerste contact met Mol en Ery was doorslaggevend. De betrokkenheid en persoonlijke aandacht in combinatie met een mooi natuurlijk monument is hetgeen wat precies aan de wens voldoet. Dank namens de familie Driehuis voor het hartelijke vakmanschap.
Enkele jaren geleden vroeg mijn kennis Charles mij zijn uitvaart te willen doen verzorgen en een houten kruis op zijn graf te doen plaatsen. Hij gaf mij een krantenartikel met een interview van Ery en Mol Waltheer. Het doet me goed om te zien dat zij een van zijn laatste wensen in vervulling hebben doen gaan: een prachtig houten monument en tot stand gekomen in een uiterst prettige dialoog. Alle complimenten richting Mol en Ery zijn op z'n plaats!
Wij zijn zeer tevreden over de persoonlijke behandeling, wat er allemaal mogelijk is, de plaatsing en natuurlijk het eindproduct. Prachtig eikenhouten kruis voor mijn moeder, naast de zwerfkei van mijn vader die er al lag. Mooie omlijsting van het graf. Hulde!
Mijn schoonzus vroeg mij de wens van haar, in februari overleden man tot uitvoering te brengen. Hij wilde een wit houten kruis. Hij kwam naast zijn moeder te liggen die nu ruim 5 jaar overleden is. Voor zijn moeder werd een bilinga kruis met omranding besteld, voor mijn zwager een wit kruis met omranding. De familie Waltheer heeft snel gereageerd op onze mailtjes en alles is zeer goed geregeld. Het resultaat is twee houten kruizen met omranding naast elkaar en ze zien er heel mooi uit. Bedankt fam. Waltheer!
Voor het graf van mijn moeder zochten we een eenvoudig houten kruis. Dit hebben we gevonden bij houtenkruis.nl. Op al onze vragen kregen we snel antwoord. We zijn zeer tevreden over de service en het kruis is is nog mooier geworden dan we verwacht hadden.
Wij hebben de samenwerking met de Fam. Waltheer als prettig ervaren en we zijn ook zeer tevreden over het geleverde houten kruis.
Wij hebben een prettige ervaring met de fam. Waltheer. Vanaf het eerste contact tot het ophalen van het monument.
Het zoeken naar een eenvoudig, houten gedenkteken voor mijn tante bracht mij op de website van Houtenkruis, waar het geschikte gevonden werd.
De vragen en de bestelling werden professioneel en toegewijd behandeld.
Houten kruis leverde een prachtig houten zuil, in mooi geselecteerde eik (met sprekende houttekening), werkelijk alle nodige onderdelen om eenvoudig te kunnen plaatsen en een degelijke handleiding.
Bedankt

Webdesign: de Geus Internet
Terug naar boven